Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du skyddar dig från tråkigheter i livet kan det hända att du samtidigt skyddar dig från bra saker som skulle kunna hända eller vara.


Stencell


Du har byggt upp en mur, du är rädd.
Du lever i en bur, du är rädd.
Du skyddar dig från att bli sårad sådär som förut,
du skyddar dig mot glädje med samma attribut.

Du visar ingenting
Du säger ingenting,
Jag visar ingenting
Jag säger ingenting.

Här står vi med en kall grå mur emellan oss,
försöker rubba stenblock men vi kommer inte loss.

Att rädsla är ett fängelse det vet vi båda två,
så nu är det dags att riva muren det måste du förstå.

Plocka ner sten efter sten.










Fri vers (Fri form) av Nadja Auer
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer