Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftande värderingar

Livets resa
Subjektiv
Spretig
Från odödlighet
Till känslogreppet
Att ett slut finns

Obemärkt fylls
Vi av nya värderingar
Som förvånar
I mjuk acceptans

Hur planterades dessa
Bara genom erfarenhet
Eller ålderns förändring
För att kunna möta
Livets förändringar
För att för förtydliga
Att var tid har sin sfär

Vandra
Se
Lär
Älska
Forma
Genom var tid i livet




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP