Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2006-07-14


Hanö fyr blinkar i fjärran

 

 

skogen sjunger för
dig
vilda samtal mellan
fåglar


havet svarar nattens
stjärnor


på stranden
ensam båt utan
åror

 



Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-12 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stämningsfull bild från havet och ensligheten.
Kan ana måsarnas skrik utifrån vattnet...


2016-08-19

  karenina VIP
finstämd kombi av ord och bild
2016-08-13

    ej medlem längre
Vackert stämningsfull dikt som målar bilder i hjärtat.
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP