Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad av en annan dikt jag läste. om tårar. om smärta. om gråt.


inget varar för evigt, inte ens tårar

jag blöder tårar

som glödande kol

bränner de min kind

 

jag borde inte

 borde inte

aldrig någonsin

känna så här

 

men hur jag än gör

slutar jag alltid upp här

precis här

varenda eviga gång 

 

sårad och döende

en blodröd svan

kapsejsande

på grund 

 

alltid denna hopplöshet

förtärande

tomhet

 

men stilla

stilla

hittar jag

ljusglimtar

 i havet

 

en fyr

långt borta

visar vägen

ut ur mörket

 

och jag ler

känner tårarna

våta på min kind

men jag ler

jag ler

 

jag vet

jag överlever 

 

all denna smärta

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-13 01:00



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så fint du skriver!
En text som når fram med alla känslor tycker jag!

2016-08-14

  Millner VIP
Snyggt med svanen.
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP