Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rabatt

Det står var och en fritt
att ta för självklart
att slå om från klart till halvklart
att glänta lite på tapeten
och kika ut

Låt det vara sagt
att viljans makt i tänkt form
är en helt vanlig höststorm
att stjärnorna i etern
vet att se ut

Det ligger nära till hands
att tillgripa metaforer
för den obetalda arbetare som sår er
i de rabatter som prunkar
av extrapris




Övriga genrer av MMo
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo