Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krysantemum


angelägna tungor
glänser som paraffinolja
befjädrade ögon
klär av din sorbethud
planterar hallonbuskar
i kroppens slänter

när jordmånen byts
mot gulnande tandrader
ekar nattmolnen
mot månens kratrar

krysantemerna
rastlösa i dina fingrars avsmalning
spränger sig ut




Fri vers av MMo
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-27 15:53



Bookmark and Share


  objekt3
Det låter som en smärtsam lite äcklig älskog som dröjer sig kvar ...

Kanske är det bara publikens hesa rosslande, obehagligt för barn (och kvinnor)

Exploatering -

- försvaret är inte krigsförklaringen!
2016-08-10

    Anachronism
Mycket färger här!
2014-10-29

  Veven
Underbart språk.
Älskar:
planterar hallonbuskar
i kroppens slänter
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo