Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väder

Ett lågtryck går in över Bottenviken
Ett spöke går runt Europa
En tanke går över mina små grå

I mitt vattenglas slår det om
till styv kuling
Det står på glänt
men ingen kikar ut

Ett lågtryck mitt i nyhetsflödet
cirkulerar luftströmmar
mot det stilla öga mitt i allt
som inget såg

Jag dricker vattnet ur glaset
och beskär denna tankegång
med struplocket

Bjurö Klubb får blötsnö
och Pite-Rönnskär dimma




Fri vers av MMo
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-13 14:29



Bookmark and Share


  objekt3
Alltså, jag är där
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo