Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUP




de säger det är viktigt
att kunna se alla sidor
av saken, jag känner
att mitt ärende har blivit
en rubiks kub, jag känner
hur man än vrider och vänder
att lösningen är att ta isär
och börja om
inte logisk - rimlig

det är svårt att namnge förövare
det finns många sätt att
inte svara, det finns många
som tänkt sig ut ur köttet
i want to
i do not want to want to
i do not want to

det finns många protokoll
redogörelser för båda sidornas
syn på saken, högar av papper
tryckta ark men
när man tittar på baksidan
av varenda ett av dem
är den blank








Fri vers av MMo
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-30 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo