Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värk


Hur ska jag säga
att vi måste bära varandra?

Släppta händer återvänder
nog att veta det
öppet tvivla, illa fäkta
att se sådär, att bara le

jag är ett ramverk
med flimmer i marginalen
du är ett hastverk
märkt av tid och slutsignalen
mor en tandvärk
tänder träden i annan färg

samhällsbyggda dagsvärken
värden inuti världen

tidens veck vecka ut och in
en luft söker sin kust
en utandad vindpust
som inte får sin plats
är den helt enkelt vår

Värka ut vecka veck
in i hjärnan mor ditt rafs
tycks vara anagram
för nåt i stil med
framtidstro




Fri vers av MMo
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-13 14:18



Bookmark and Share


  objekt3
"om alla barn i vääärlden nu tog varandras hand och vandrade vääärlden fram, de blev en väldig ringdans ... "
2016-08-14

    frun
Du är ett hastverk, hm...
Det är ett hastverk...

2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo