Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala kropp






en människas ytskikt
bryts ibland upp i pärlor
och små figuriner
av onyx
det är något man bör ta med i beräkningen
om man jobbar på scb

det är därför siffran viskar
till %-tecknet
så blev de nästan vänner
det är därför siffran

ibland är en mänsklig yta
jämförbar med en flodvåg
ibland med ett element

man kanske kan förstå

att det är krångligt att bygga bostäder
som passar för alla




Fri vers av MMo
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-09 11:13



Bookmark and Share


  objekt3
Det här är roligt och lite vimsigt men väl avvägt, nästan lite stramt.
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo