Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential

en omöjlighet
är möjlig för eld
syre ger potential
allt kan hända
när det går att andas
det är terroristens
påminnelse till kollektivet

en möjlighet
är stängd i ett rum
den flyter flyttar flyr
tillbaka till samma trötta fläck
allt är möjligt
när inget kan hända




Övriga genrer av MMo
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-13 14:36



Bookmark and Share


  H.C.B
tötta fläck, utveckla?
2018-02-20

  objekt3
Ja.
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo