Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lamellhus





vi blev aldrig planterade

i rader av lamellhus
där vi blev sporer
stundtals vilande

stundtals spridda för vinden

fyllda av växtkraft
förslösade utan mylla

inga tillgångar på mycel
ankrar någonsin oss

som sporer fortlever vi
försvinner i glömska
i skuggan under
trädens välvda kronor




Fri vers av MMo
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-27 12:25



Bookmark and Share


  objekt3
"Sanningen ska göra oss fria"
"Kunskap är makt"
"Tillsammans är vi starka"

Just de ...
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo