Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feghet.

min kärlek till dig
lika dyrbar som
kronbladen på en ros
min kärlek till dig
lika djup som
de blå oceanerna
som är dina ögon
min kärlek till dig
röd och gyllene
som en låga
den brinner
och ingenting, nej ingenting
förutom
fegheten boendes i min själ
hindrar mig
från att vara vid din sida

 

© Oktober 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2016-08-14 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP