Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont.

Som spröda blad sveper vi genom världen.
Dom ser oss, kanske. Men dom bryr sig inte.
Såna som ingen vill ha.
Vet du vad smärta är?
Vet du vad ont betyder?
O N T

AJ
....
Ja,
det gör ont

Att inte kunna påverka sitt liv
Eller jo... kan, men FAN...
...NEDBRUTEN JU!!!

När man inte orkar ta tag
i sin situation.
Alla bara säger
Bla, bla, bla... gör det!!!
Bla, bla, bla...
Ja, hur gör man?

Självförtroendet är borta.
Det ligger i Mälaren tror jag...
Ont
O N T

Vet du hur det känns?
Smärta
Ont
O N T
Både i kroppen och i själen.
Vill inte
Vill inte gå dit!
Vill inte göra så!
Vill bestämma själv!
Vill inte förnedras mer...
VILL INTE!!!

Som spröda blad sveper vi genom världen.
Vi är såna som ingen vill ha.
Vi är många.
Vi blir bara fler.
Vad är det för samhälle?

Kära politiker, vet du vad riktig smärta är?







Fri vers (Spoken word/Slam) av Linda Åkesson
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-15 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är en äkta poet. en äkta tjej. en ärlig en.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson