Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland glömmer vi.

tiden flyger iväg
och vi glömmer

vi glömmer varför
vissa löften hålls
och andra inte

vi glömmer varför
vi gick åt höger
när vi lika gärna hade kunnat ta vänster

när tiden flyger
så glömmer vi
att berätta sanningar
för varandra
istället för lögner

vi glömmer 
hur vi överlever
när vaknar ensamma

vi glömmer
hur vi ler
även om vi gråter
på insidan
och sen
glömmer vi
varför
det egentligen kvittar

vi glömmer
hur vi  gjorde
förra gången
vi mötte nån ny
och hur,
vi fortsätter att kämpa på
även om allt verkar hopplöst

ja, tiden flyger iväg
och vi glömmer

men kanske är det
en bra sak

kasnke är det en ny chans
en ny chans att försöka

minnas

 

© Januari 2015

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP