Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och alla andra!

Kvarterstempot sänker ner ett flöte till de sömniga.
Somna fasthakad i generationers kärlek till
sin avkomma.
Bind din glädje runt trädet av tusen års visdom
Dela ut dina vackra tankar att mätta de oroliga
Ett steg längre från födseln och ett närmare fysisk död
Låt din inre trygghet leva för evigt genom dina barn o barnbarn.
Minns med stolthet det du gjort
Allt är större än du
Inget är viktigare än du
Du är någons största händelse i livet.
Bär dem i din ryggsäck vart du än reser!




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge