Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hänger bara med!

Genom träden skymtas
himlar blå som grå
vad bryr de sig om
väder då, de bara
följer med i luftens virvlar
och bara svävar på!

Inte bryr de sig om
alls varför
sol eller
ovädret kom.

De tar chansen
i blås dansen
att lufta sig och se sig om
när vinden slog till
ett under för dem
som annars alltid
bara får stå still
för inget går ju upp emot
att få se sig runt om!









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-18 15:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så sant, väl fångat
2016-08-18

    Dan Myrbeck
Ja, de struntar nog i SMHI!
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt