Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten har inget att göra med skribentens eget liv.


lika slut som glaset är tomt

maten smakar inte längre
ingenting har nån mening
jag dricker,
tills glaset är tomt-
flera gånger om

jag hade ingen sorglig uppväxt
ingen svår tonår
inget jobbigt liv eller så
ibland är bara saker som de är
utan någon speciell bakgrund

jag bara var svart inuti,
hela tiden,

ingenting har förändrats
bara åldern

ingen insikt finns
bara konstaterande

ibland är allt förjävligt
så är det bara

punkt slut,

lika slut som glaset är tomt




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-18 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP