Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reportgedikt


TIDEN I DAG

Jag är rädd för livet

rädd för verkligheten

den nya

jag ser växa fram

Barn dödar
barn dödas
barn svälter

folk på flykt

det vi ser på tv
är lögn

gatubarn sniffar bensin för att döva hungern

men hoppet dör inte

människor går ut på gatorna

protesterar

slås ner av polisen

upphovsrätten är hotad

propaganda lurar oss att tro på ondskan

alla är värda lika mycket

men i verkligheten är det inte så

tyvärr




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-19 11:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I den sällsammes själ vill du dig allt väl och livet kommer ge dig kredd!
2016-08-19

    ej medlem längre
Nakna ord om en smärtsam verklighet. Dina ord berör. Tack.
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd