Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

tyst
smekande
du lagar mat till oss
i två timmar
innan var allt tyst
man hörde inte ett knyst
jag väntade in dina ord
de kom inte
du handlade istället
visade din kärlek
på ditt sätt
det är kärlek




Fri vers av Helena Leijd
Läst 125 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-07 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Handlingen räknas hundrafalt och uppskattas om hjärtat är med.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd