Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en andlig diktstrof

Han är A
Han är O
Skaparen av vårt Universum

Från frö till grodd

Från stjärnstoft till jord

I jorden, från grodd
till det sanna ordet




Fri vers av Helena Leijd
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-20 21:12



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Ledsen Helena ordet "andlig" ger mig allergisk klåda.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd