Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORG

mina tankar
mörkhet
saknad
inre oro
ni finns inte mer
mina bästa vänner
ni finns inte mer för mig
tårar gråter
regn
Gud gråter när det regnar
men jag kan aldrig glömma er
ni gjorde stora avtryck
i min själ
mörk känns verkligheten
kan aldrig glömma
era ord eller de tankar ni hade
som vidgade mitt seende




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-05 12:36



Bookmark and Share


  Mika I
Känner igen känslan
2022-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad.
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd