Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlig dikt 2

bakom varje tanke
bakom varje stund
finns ett nu
finns ett här
och det är det vi ska söka
finna sanningen
för just denna minut
skölj dina sinnen med månljus
gräv ner skatterna
att finna
i framtiden




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-11 12:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt
2021-10-20

  Solstrale VIP
Innerlig och vacker tanke! Tack för ditt månljus strålar!
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd