Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CORONA

nu får jag lov att isolera mig åter
i min ensamhet jag inom mig gråter
flera hundratusen smittade i Europa
nu får vi ta hand oss allihopa
tvätta händerna
sprita dem ofta
sitta inne framför tvn med en kopp varmt te
en tjock kofta
igen fatta att viruset snart är tillbaka
men, pandemin försvann aldrig
den har funnits här hela tiden,
men nu ökar den
jag får isolera mig åter
jag gråter




Fri vers (Modernistisk dikt) av Helena Leijd
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-10 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur många gånger behövs det vaccinationer. Jag har drabbats av nålen 5 gånger. Och fått Corona en gång.

Tack och lov så har jag en TV också.
2022-10-25

    KPJ Sundquist VIP
Den verkar inte vara mycket värre än influensan. Så du kan nog vara lugn. Läs på om vaccinets vara eller icke vara.
2022-07-19

    ej medlem längre
Nu får vi alla sällskap av fröken Corona, till och med den ensammaste får vara med.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd