Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expanderande

vindlande URKRAFT

lever inom mig
nattetid

En tanke far igenom min själ

försvinner igen

Klarar jag av att skala fram sanningen, den som bara är?




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-19 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant formulering "skala fram sanningen". Det liknar en apelsin som ska öppnas, men först skall skalet bort!
2022-07-09

    ej medlem längre
Dina ord väcker både tankar och känslor...
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd