Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden är en röst i natten

saknaden är en röst i natten

en osynlighet att röra vid

när mörkret famlar vid dörren

och du andas allt fortare

 

ceremonier är det som återstår

när ridån är dragen

en fåfäng längtan efter det

som sedan länge är förbi

 

när det knackar på dörren

vill du inte öppna den

du höjer volymen på din teve

och håller hårt i sändningen




Fri vers av andrasidan
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-19 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan