Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinamat

Curry och kyckling som är friterad
Inte konstigt att magen blir irriterad
Har suttit på toaletten hela dagen
Det gör så förbannat ont i magen
Något där inne vill ut
Pappret det är nästan slut
Vem behöver lavemang
När man kan gå på kinarestaurang




Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-19 23:34



Bookmark and Share


    Masterlord
Lite humor på fredagkvällen...det behövs ;)
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W