Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hålla balansen



en stund av frihet i vilda vågor som överröstar livet
en blick, en utsträckt hand, ett lugn som stannar tiden
med vindpiskat hår och knottror på huden som skvallrar om kyla
den sort som tog boning inombords för längesen
och nu vill ut
svar som fastnar i halsen och fängsel
såna som inte syns förrän man kommer för nära

fäster blicken i sanden, andas, andas
medan minnen sedan länge prydligt förpackade under skyddande lager av likgiltighet blaskas upp på stranden med nyfunna krafter
plötsligt levande igen, exponerade för ljuset
möter jag dem i full sanning med tillhörande smärta


håller hårt i nuet, i utsträckt hand
svallvågen känns, men kantrar inte båten





Fri vers av whimsical
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-20 15:58



Bookmark and Share


  genni VIP
Vackert skrivet.
2016-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
galant förtäljt i sköngottigt ordflöde
2016-08-20

  blått nagellack
men wow vad du kan skriva. så fint!
2016-08-20

    Ingrid11
Å så fin!
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical