Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST SAKRAMENT

vind som smeker
en döende blomma
fallande löv singlar
färgskrattande

döljer tisteln
där en humla
kämpat förgäves

höst full av liv
i dödens svepning
ger oss åter kraft

njuta en stilla skönhet i
vårens ouppståndna vila

© Bosse 20 augusti 2016.




Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosse44