Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Det kom ett brev

Jag fick ett brev i förra veckan,
läste det om och igen och insåg
att du inte ville förstå, inte se
min sorg eller min gråt

Dina få rader gav mig besked
som jag tolkade att jag nu måste
lämna allt det gamla bakom mig

Om det är början eller slutet är
svårt att veta – men att släppa
taget kanske ger frid och en
falnad skugga glans…..




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 448 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-21 12:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ord kan ges på olika sätt.
Ord ska vara uppriktiga men ändå falla mjukt till ens inre. Får inte den uppfattningen med detta brev.
Du känner dig bäst själv och vet bäst hur du ska behandla din själ.
/kram
2016-08-22

    ej medlem längre
Att få ett sådant besked måste kanske ha sin tid att smälta förrän man fattar vidden av det hela.
Hoppas det inte skall bli alltför svårt att komma igenom!
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson