Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud haver ingen kär sen Internet gav dig en dumstrut



De flesta texter på sociala medier har mer adhd än Emil i Lönneberga när han hissar upp Ida i flaggstången så det stackars flickebarnet kan se ända till Mariannelund.

Jag idiotförklarar inte hela mänskligheten när jag anser att 97,5 procent borde få sina åsikter inlåsta i en dagbok utan nyckel. Nej, jag räddar endast civilisationen åt oss övriga 2,5 procent.

Det värsta som finns är att läsa en ensamstående snusförnuftig mamma som twittrar om hur kränkt hon känner sig när folk frågar om hon verkligen heter Lina och om sonen blev till i Katthult.

______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-21 12:31



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag tyckte den var rolig! Och visst % ska man tänka på; dricks, öl, antal dårar m.m.
2016-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Du är alltså förespråkare för diktatur.
2016-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet på nätet, ska helst se vackert och påkostat ut. Något att visa upp. Sanningen är ofta något fattigare. Bra satir!
2016-08-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tur att inte Astrid kan läsa det där.
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP