Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1947*1999


*In Memory of*Björn Afzelius*


*KÄRA*BJÖRN*

*Du är Det Finaste jag Vet
*Du är som Stjärnorna*Fåglarna*Blommorna
*Det Dyraste i Världen
*Min Ledstjärna*Vän
*Min Tro mitt Hopp*Kärlek
*Du Bjöd Alltid på Dig Själv
*Begåvade Oss med*Underbar*MUSIK*
*Med*HJÄRTA*SJÄL*
*Du är för*EVIGT*min*KÄRA*IDOL*
*Din*ÄLSKADE*MUSIK*
*Mitt*OTIUM*
*Du Finns i mitt*HJÄRTA*
*Vila i Frid***
Irene

21/8-2016 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-21 14:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för din hyllningstext
Till Björn Afz. Minne
Såg honom en gång
Han satt med en kvinna
I en restaurang bakom min
Rygg. En lugn Sommarkväll
Invid T-centralen Stkh.
Då kom en militär in och
Började prata minnen
Björn var så lugn!
Sedan blev han nedsablad
Av kritikerna vid släpp av
Sin Cd-skiva.Samma kritiker
Höjde honom till skyarna vid
Hans bortgång
Solljus och Glädje till Dig!
Gode skrivvän
Önskar
Mvh
Sefarge
:)

2016-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
GULD!
Var han!
Han saknas
var dag!
2016-08-23

    Dan Myrbeck
Jaa, vi har många duktiga inom sång och musik!
2016-08-22

    ej medlem längre
Fin hyllning till en fin artist!
2016-08-21

  Mats VIP
Min viktigaste poet
Genom livet
Din vers: en hyllning
Vackert!
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg