Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under livet..


Underlivet

Under livet
Inser man att
Just underlivet
För mänskligheten

Framåt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-21 15:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Utan under i livet, inget liv...tänkvärd text...
2016-08-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Under livet hägrar underjorden.
2016-08-24

  Kaptenlöjtnant
livet är ett under..
2016-08-23

    Dan Myrbeck
Ja, det är ett under under livet.
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano