Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som vänder sig om

den som vänder sig om

är i dagen ett ljus

fåfängt fladdrande i vinden

 

jag ser dina fotsteg

och jag minns din röst

men även saknaden dör

 

spireorna lutar mot nävorna

i dammen finner fiskarna tröst

i ytans bländande glitter

 

en dag är en evighet

en atomklocka som kan vissla

några andetag i vinden

 

särskiljandet i skuggan

mullrar som åskan

i ett främmande land

 

blommorna rister som fåglar

ryttlande på vinden

en sommardag på väg mot glömska




Fri vers av andrasidan
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-22 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan