Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om jag ska lägga den som bara ord eller poesi. Liksom, detta är egentligen en monolog. Anyhow.. :O


Det är svårt att räkna ut varför jag hamnade just här

en känslomässig hora som har lika många sår i hjärtat som på armarna
gravid när man är fjorton och oskulden kastades i papperskorgen redan vid tolv
och dom på sjukhuset tänker luder, luder, luder
då vet man att man hamnat fel

och kommer man in på soc påtänd som fan och kontaktpersonen fanns visst inte inne så tack och adjö
kryp hem igen, lilla hora
sök tröst hos din trettioåriga pojkvän
ni kan ju alltid snorta lite kokain och dricka en ljummen vinare
varför inte?
livet är ju ändå ingen fest
bara en liten tebjudning med torra kakor och rynkiga händer

och hemma så är det hej det är potatisbullar till middag men du ditt fetto ska du verkligen ha?
oj, hon är gravid
fan
mamma kliver en på tårna och förresten i klaveret också
så springer man gråtandes upp på rummet och sitter där med sin rakbladssamling och pillerburkarna
måste lugna, måste tysta, måste dö

ibland finns inte jag och ibland finns inte du
men jag vill ha dig ändå
och dina kalla händer mot min varma hud under jackan
som får mina andetag att komma i stötar är allt som behövs
för att jag ska glömma bort att jag är ett hopplöst missfoster
som inte alls borde få finnas
för med dig, så lever jag




Övriga genrer av Chainsawkittin
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-05-11 13:12



Bookmark and Share


    sleepwalking
Jag berörs verkligen av dina texter,
och kan inte låta bli att fortsätta läsa..
jag kan relatera till dom,
och därför blir dom bara ännu bättre!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin