Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lol..titeln är... ja.. osv osv.. hahaha jag skriver mycket graviddikter har jag märkt.. tehe


fråga: varför hatar du så mycket? svar: jag är punkare

hatar dig
hatar magen
gravidmagen
hatar luften
kräks
såklart
fostret rullar i mig
rivs ut
förtvilat försöker jag trycka tillbaka fostret
du ska inte ut
du ska vara här inne och göra mig illamående
men fostret gråter
högt
klagande
hatar fostret som gråter
säger
att du ska dö
dö med pistolskott i pannan
för du är inte min unge
dö om du gråter
leva om du är tyst
jag vill inte ha barn
hatar barn
vill inte leva med ett barn
hatar att leva tillsammans
skriver aldrig kontaktannonser
för jag HATAR
förstår du?
h-a-t-ar
dig
och mig




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-10-14 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin