Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LOL ÄGD.. haha!!


fråga: varför tickar du? svar: jag är en bomb

kan du se mitt skelett?
jag är tunn som luft
osynlig hud
försöker snudda vid din axel
men den är borta
ticktackticktack
jag är en tickande bomb
en tickande, tickande tickande tick-tick-tickande
vill spränga mig
splittra över dig
plocka upp mitt splitter och strö det
kasta det i en minneslund
strö mig som socker, sött socker
socker på bullar
i sår
i öppna sår som svider
hud-huden, huden som gör ont
skrapar på höftbenen
här går vi ihop
min prinsessa och jag
fast vi är som kaffe och te
och jag gillar bara te
(jag gillar bara te
jag gillar bara te)
läk mig, läk mig nu
jag behöver bli läkt
andas i respirator
för luften har försvunnit
och dessutom är det svårt
att andas när jag svalt dig hel
du är i mig
precis som jag hoppas att jag är i dig
i alla fall ibland
för känslorna ligger här i min kupade
hand
hand av kött
köttet älskar dig
ta mina känslor
snälla, snälla
lev med mig
precis som jag lever med dig
ibland
ibland
ibland är du min
fan förlåt
förlåt att det blev såhär
gå ut
hejdå
försvinn
jag älskar dig
men hatar dig
förlåt
jag är bara.. en bomb




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-10-14 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin