Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltså.. jag suger. jag hatar att det blev såhär. o nu när han har ny tjej vill jag skriva till henne o säga \"han gör dig bara illa\". men jag kaninte. förmår mig inte förstöra allt för henne. för han kan vara underbar. förlåt alla, här borde det ta slut


stäng av mig, jag är ur funktion

mina nedskavda fingertoppar har aldrig
rört något så mjukt som din fjuniga hud
som egentligen framkallar illamående,
för jag har aldrig gråtit över någon
som jag alltid gråter över dig
jag vill inte bli hög på kärleken
(för då glömmer jag - slagen, hårda ord)
som skriver jag älskar dig i spegeln,
när jag duschat
(för då glömmer jag att jag slutat önska)

när du ligger där i ljuset undrar jag
varför jag älskar jag dig?
dras till din kropp som om din kropp vore en magnet
och jag bara den lilla skruven
och sedan när jag ligger med blåmärken, blodspott och smärtan
och du stormar ut
försvinner ur mitt liv
nej då ber jag, försvinn inte, stanna en stund
nej, stanna inte, gå och kom aldrig tillbaka
kom aldrig tillbaka till mig för jag tar aldrig tillbaka dig igen

lämna inte meddelanden på telefonsvararen
det är slut




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-08-28 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin