Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG VILL FLYGA!!! ._. gimme wings ffs.


fråga: kan du flyga? svar: bara när jag hoppar

fötterna lättar
hoppar
fäller ut vingarna
inte vingklippt
kan hoppa ner för berget
utan att krossas
mot dom tillsynes små stenarna
(från toppen av det där jävla berget)
bli mosad
köttet fläks ut
rinner mellan stenarna
men nej
jag ska flyga
över dig
över dig, du och allt som är ditt
håret fladdrar i vinden
jag är en ängel
med vingar
inte vingklippt
jag skär mig inte
för då skär jag bort
det magiska med mina vingar
som låter mig sväva
när jag hoppar




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-10-14 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin