Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
terapi..


fråga: varför gör det så ont? svar: du är för blåögd

benen krossas
skalet krossas
skelettet redan krossat
smärtan strålar i hela kroppen
splittersåren trasar sönder redan trasad hud
river och sliter i den genomskinliga huden
inget hjälper
inget räcker
ge mig bara ett plåster




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-10-14 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin