Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lala, var till en speciell.. men jag tycker inte om honom längre.. tralala.


min alldeles egna bräckliga människa

du
du bräckliga
du bräckliga och vackra
du bräckliga och vackra människa
du människa
står där i solljuset
skuggar ögonen med handen
skänker kinderna skuggfigurer
lugn
lugna ögon
som två skogstjärnar
tvåfärgade
du är
tvåfärgad
inuti




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-08-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin