Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yeah yeah.. självmordstankar gårpå rutin..


fråga: är du rädd för döden? svar: den är oundviklig

leva lösaktigt
skrapa naglarna mot huden
och samla bevismaterial
leva hektiskt
alltid glömma vykorten
till barnet hemma

andas eller sluta andas
finnas i hjärtan
men sluta stå på jorden
ändhållplatsen
kom till mig
försent




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-10-14 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin