Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är arg på världen! ARG ARG ARG!!!


håll mig i handen för solidariteten

röda ord fastnar i halsen
medmänskliga ord skrivna på papperstussen
knycklas ihop och slängs
asfaltsblommor dör nu
våra hjältar blir skjutna nu
styrkan i knutna händer har
försvunnit
rött blod virvlar runt i badkaret
blodet från ännu ett av en miljon självmordsoffer
gråheten sprider sig inuti hjärtat
pulserar inte längre
blir en betongklump
slutar slå för
rättvisa

röd kopp och inuti virvlar tebladen
inuti ljusa huvudet virvlar
medmänsklighetsord
och vackra sånger om
arga kvinnor
kvinnokamp kvinnokamp ekar

kom och hjälp mig för
jag blir våldtagen
civilkurage nejtack
ligg där och bli sönderknullad
för du har kort kjol
bangbangBANG ni som inte hjälper
kom och hjälp mig för
jag blir rånad
nejnejnej, ser dig inte\'

tjäna klöver på
mig, på dig, på ungdomars oskyldighet
tjäna klöver på klövar
på vackra lugna kor
dö dö dö dö
go vegan
äh fuck you
kött e gött

ser ni inte att världen spricker?




Fri vers av Chainsawkittin
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chainsawkittin