Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maneter



De försåtliga maneternas avhuggna
tentakler
Far omkring i cyberrymden

Bedyrar sin egen oskuld
Försöker sedan lömskt
brännmärka
Dig med skuld.

De bär på olika namn
Där ute
Ett har de gemensamt

Elakhet och avund

Far du tryggt vidare

För du har ingen del
I deras stackars
ensamma ondska
som söker sitt offer

Eller?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-24 10:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja de sprider en ilska och vrede så håll dig på god fot med fienden!
2016-09-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nehej ! förlåt dem icke,för de veta nog fan vad de göra !
2016-08-24

  Valter Örn VIP
Man får säga som Jesus: Fader förlåt dem, ty de veta icke vad de göra !
2016-08-24

    ej medlem längre
Nej! inte alls.Bra att du visar "Vart skåpet skall stå".
2016-08-24

  Bossepoet från Österbotten
Illfundigt
så svårt
se det som
alla kan känna
2016-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant sagt!
Mot så´nt ska
man va´på sin
vakt, tack för att
Du påminnelsen
om det under
vårt öga lagt!

2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP