Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Bilden är egen, slutet av augusti 2015 upp mot Hovs hallar, på Bjärehalvön, på cykel :) )


Sommarsumma

Sommarmånad

Skön

Grön

Värme i vind

Vatten i vågskvalp

Humlor surrar kring söta blommor och getingar festar på färska äpplen

I gröna lunden morgonstunden liksom kvällsvilan

ljuv är andning av dofter från gräs och blad och blomster

Denna fägring där även regnet härligt är

Bara ben bara fötter och öppna fönster

Solglasögon på!

Solvärme het på kind!

Solsken i blick!

Tack för sommaren vi fick!

Och för att den ännu inte helt slut är

Ja! nu är ju värmen åter här

Sommar sommar du som är oss så kär!

Gå inte än är du vänlig, se gräset det växer ju ännu

och i trädgårdarna skogarna och markerna, där frodas bär

 

 

 

Eva Akinvall 2016-08-24




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-24 17:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser dig och ser humlor bin fjärilar
fint
2016-08-25

    ej medlem längre
Bärtider och skördetider, naturen har mycket att bjuda på. Det är nog inte riktigt slut på sommaren än.
Fina minnen från sommarens ljuvligheter!
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)