Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto från livet


Tårar av Vin

Just nu 73 döda i Italien
Hur många i Syrien vet jag ej
Några missnöjda i Italien
Önskar nu att flyktingarna
Ska stå tillbaka för det våra
Nu är det oss det är synd om!
Jag säger rök en cigarr
Och tänk lite till!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-24 16:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
va bra. du har sting!
2021-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det händer alldeles för mycket av tragedier i världen just nu...det kommer allt närmare och är svårt att förbereda sig på...
2016-08-27

    ej medlem längre
Uti varats egen bemärkelse står det
oväntade på kö.. Faller inte bomben
i Verona, gråter barnet ändå i Aleppo..
Vice versa..
Och lika sorgligt är det var än det sker!
2016-08-24

  Marja-Liisa Koski VIP
Tillägg för min tidigare kommentar.
Man får starta en insamling för Italien för respekt och i rättvisans namn.
Bara pengarna hamnar i rätta fickor!
ML

2016-08-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om man röker en joint tänker man klarare.
2016-08-24

  Marja-Liisa Koski VIP
Vilken tragedi! Jag sörjer med Italien.
ML

2016-08-24

    Jag är fan större än Sartre
Det är knepigt som fan, eftersom många dör i Syrien, ännu fler i Afrika och i Nordkorea svälter folk, samtidigt som klimathotet är besvärligt och dessutom tycks ingen fatta att de är i rymden. Jag tar ett glas vin och tänker på planeten som cirklar kring solen i det här solsystemet.
2016-08-24

    ej medlem längre
bra måleri. bra text.
2016-08-24

    Dan Myrbeck
Ja, är det inte krig så är det
naturkatastrofer... Allt känns
tungt nu.
2016-08-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Och jag fruktar att de tektoniska plattorna kommer att röra på sig ordentlig ta över sig balkaniska och Bucharest och hela karpatiska kedja. Solen i föregår var stor och rött , bara kunde inte prata så mycket elände är planerad för oss på jorden av universum mästare.
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano