Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommen ur aska

önskar att du var här
för här är så mörkt
och jag ser inte längre skillnaden
mellan gott och ont
eller dag och natt

utan dig
finns ingen himmel
elden förgör mig
jag är inte kommen ur jord
som du
jag föddes
ur askan




Fri vers (Fri form) av Lucifer3
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3