Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulsdansen


tyngden av mörkret
gör det tungt att andas
pressar mig mot marken

och när omgivningen tappat färgerna
jagar skuggorna mig
bjuder upp mig

tvingar mig
att åter igen dansa
med djävulen




Fri vers av Lucifer3
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-11 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3