Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifers kärlek

skapad ur eld
trevar hans händer efter solen
och när han vänder gud ryggen
ljungar blixten över himlen
åskan dånar
när han faller

ner i avgrunden

en gång vart hundrade år
stiger han upp ur underjorden
får lov att söka efter henne
den vackraste kvinnan på jorden
hon som är
Lucifers kärlek




Fri vers av Lucifer3
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-19 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3