Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruden


i skymningen
stod tiden stilla en stund
och när mörkret föll över oss
såg jag dig med nya ögon

du liknade en brud
klädd i dimslöjor
de böljade fram och tillbaka
när du gick emot mig
mina händer famlade efter dig
jag hörde bröllopsmusik
orgelmusik som dånade någonstans ifrån

du log
jag försökte ta din hand
men där fanns inget
bara dimman

så var allt en dröm ändå







Fri vers av Lucifer3
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-28 21:49



Bookmark and Share


  Zandor
Allt är inte guld som glimmar...
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3